El Pla de Govern de Mollerussa arriba a l’equador amb un 56 per cent de les propostes executades

Un 56 per cent de les 95 propostes del Pla de Govern Municipal de Mollerussa, que va del 2015 al 2019, ja estan executades, segons ha explicat l’alcalde de la ciutat Marc Solsona. Un 28 per cent més estan en curs i el 16 restant pendents; englobant en aquest darrer percentatge una majoria d’accions on es requereix la intervenció d’altres administracions. Pel que fa a les actuacions en marxa, destaca la de les obres a la via pública dins l’àmbit del Pla de Barris, on es veurà quadruplicada la inversió que es va preveure al començament de la legislatura amb l’aprovació de l’operació de crèdit de 3 milions d’euros.

Solsona també ha anunciat que s’està treballant per desenvolupar, a través de la Taula de Mediació Municipal que s’està creant, un protocol per gestionar i actuar davant les ocupacions il·legals d’habitatges. Mentre, altres dels reptes pels propers dos anys són l’impuls d’uns pressupostos participatius i la posada en marxa d’una Oficina d’Atenció al Ciutadà.

En el balanç de l’equador de legislatura, també s’han esmentat altres actuacions que no estaven previstes inicialment, com ara l’arranjament de la nau Màquina 3 per a la brigada municipal, el programa Mollerussa SmartLab o la creació de la Taula Municipal per a la Pobresa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.