El Pla d’Urgell, escenari per analitzar els reptes futurs de l’ecoturisme

Ponents nacionals i internacionals aborden l’auge del turisme de natura després de la pandèmia així com la mobilitat, el guiatge o el benestar turístic en el III Fòrum ENS de Catalunya

El Pla d’Urgell acull aquest dimecres i dijous el Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat de Catalunya 2022, centrat en el redescobriment dels espais naturals, que viu un ‘boom’ mundial. Durant la jornada inaugural, diferents experts nacionals i internacionals han posat sobre la taula els reptes futurs pel que fa a diferents matèries com per exemple la mobilitat, el guiatge i el benestar turístic. En aquest sentit, una de les apostes de la Generalitat és descentralitzar els fluxos turístics.

Un altre dels aspectes que s’ha posat en relleu és que el turisme sostenible ha de permetre als visitants obtenir una experiència plenament sensorial i inclusiva del territori, a banda d’aportar-los coneixements sobre el mateix.

El Fòrum ENS 2022 contribuirà també al llarg dels dos dies a redescobrir, a través de diferents activitats, l’Estany d’Ivars i Vila-sana, l’enciclopèdia Mural d’Ivars, el Museu de Vestits de Paper o el Centre d’Immersió de Vila-sana, entre altres.


Informa: Danae Osorio i Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.