El Pla d’Urgell estrenarà un servei per millorar l’estabilitat familiar

Drets Socials destinarà 6M€ durant els pròxims quatre anys per a les àrees d’atenció a les persones del Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell estrenarà el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF), que dona suport als membres d’una família amb dificultats relacionals, emocionals, educatives, entre altres. Aquesta és una de les principals novetats que presentarà el nou contracte programa entre Drets Socials i l’ens del Pla, que percebrà així 6 milions d’euros durant els propers quatre anys per a les seves àrees d’atenció a les persones.

D’aquesta manera, l’ens comarcal disposarà enguany d’1,3 milions d’euros per finançar els seus serveis socials que són els que més atenció directa donen a les persones de la comarca.

La consellera de Drets Socials ha assenyalat també que el pressupost del contracte programa, destinat a finançar els serveis socials de municipis de menys de 20.000 habitants, creix un 25% i puja fins als 1.400 milions d’euros per als pròxims anys.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.