El Pla d’Urgell portarà a terme 55 tallers per prevenir i reduir el volum de residus

Aprendre les tècniques per aprofitar i conservar millor els aliments, allargar la vida útil de la teva bicicleta, i dissenyar i confeccionar un embolcall de tela reutilitzable per a guardar l’entrepà, són els objectius dels tres tipus de tallers de prevenció de residus que s’han posat en marxa de des del Servei de Medi Ambient del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

El Poal, Bellvís, i Mollerussa han sigut els primers municipis a acollir les activitats d’un projecte que té previst portar a terme un total de 55 tallers de prevenció entre tots els municipis de la comarca fins al pròxim 15 de desembre.

El programa respon a la necessitat del Servei de Medi Ambient d’avançar en la seva tasca de sensibilitzar i conscienciar a la població per a que generi el menor volum de residus possible.

Els tallers es portaran a terme amb l’ajut de l’Agència de Residus, i cal destacar que fins a 9 municipis de la comarca s’han acollit a una subvenció per adquirir una màquina trituradora que permetrà recollir la fracció vegetal.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.