El Pla d’Urgell recull més de 16.000 quilos d’aliments gràcies al Gran Recapte

Els diferents punts de recollida del Gran Recapte d’Aliments s’han omplert de solidaritat durants els dos dies que s’ha dut a terme, entre divendres i dissabte. Els 105 voluntaris han posat a disposició de tot aquell que així ho volia una bossa i un llistat de productes per a què les persones que volguessin col·laborar poguessin saber quins són els aliments més idonis.

Els productes s’han anat fent arribar en furgonetes fins al Banc d’Aliments de Mollerussa, que s’ha posat en marxa aquesta tardor i que, per tant, ha servit de punt logístic per primer cop. El primer recompte d’aliments ha estat del tot positiu ja que, fins a les 8 del vespre d’aquest dissabte, s’havien superat els 16.000 quilos, una xifra superior a la de l’edició passada. Això suposa poder cobrir les necessitats que tenen els més de 2.000 beneficiaris que hi ha a la comarca, gairebé la meitat dels quals a través del gran recapte i la resta amb els aliments que van arribar fa una setmana del fons europeu.

Un cop classificats tots els productes rebuts, el proper 9 de desembre es durà a terme el primer repartiment que es gestiona des d’aquesta seu del Banc d’Aliments de Mollerussa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.