El Pla d’Urgell descarta per ara construir un refugi d’animals comarcal

El Consell planteja oferir aquest servei mitjançant un conveni per fer ús d’instal·lacions ja existents a Mollerussa o bé a fora de la comarca

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell considera inviable ara per ara finançar la construcció d’un refugi per acollir els animals perduts o abandonats a la comarca i per aquest motiu està valorant diferents alternatives. Una de les opcions que l’ens planteja és establir un conveni que permeti oferir aquest servei mitjançant l’ampliació d’una instal·lació a Mollerussa o bé fent ús d’una altra supracomarcal.

Pel que fa a l’opció que el servei es gestionés a Mollerussa, el municipi té actualment el seu refugi eventual d’animals inactiu a causa de les obres de millora que s’hi han de fer, les quals tenen un pressupost de 90.000 euros i no es podran executar fins com a mínim l’any vinent segons s’indica des del consistori.

El refugi d’animals de Mollerussa, ubicat en una antiga nau d’Adif, es va tancar el març de l’any passat per reparar la coberta d’amiant i des de llavors no s’ha tornat a posar en funcionament.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.