El Ple aprova el desenvolupament del polígon al nord dels Negrals

Amb una extensió de 15ha l’ampliació es preveu iniciar a finals del 2024

El Ple extraordinari de l’Ajuntament de Mollerussa d’aquest dijous ha donat llum verda al Pla Parcial per desenvolupar 15 hectàrees del polígon industrial a la zona nord dels Negrals. Una ampliació que es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups i l’abstenció de la CUP i que es preveu iniciar a finals del 2024. Així com també es va aprovar el Pla Parcial del sector industrial Negrals Sud que ha de permetre l’ampliació de la indústria Paprinsa.

El ple també ha aprovat dos reconeixements extrajudicials de crèdit amb els vots en contra d’ERC i la CUP i l’abstenció de la regidora de Junts per Mollerussa, Rosalia Carnicé. El regidor de l’Àrea Econòmica i Contractació, Alonso Sòria, ha assegurat que, amb les tres noves incorporacions i l’aprovació del nou pressupost, no s’hauria de repetir aquesta situació l’any vinent.

En la darrera sessió plenària de l’any també es va aprovar entre altres un nou Document Únic de Protecció Civil Municipal, renovant l’actual que era del 2010, i la contractació del servei de gestió de les Escoles Bressol Municipals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.