El Ple aprova per unanimitat defensar la continuïtat de les 8 línies de P-3 de la ciutat

Unanimitat política per defensar l’oferta de places de P-3 a les escoles de la ciutat. El Ple d’aquest dijous ha aprovat, amb el suport de tots els grups municipals, instar a la Generalitat a què mantingui les 8 línies actuals i que, si no hi ha demanda suficient, s’abaixi la ràtio d’alumnes per aula.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que arran de l’anunci d’Ensenyament, les converses han estat constants tant amb aquest departament com amb la vicepresidència econòmica del Govern, a més del grup parlamentari de Junts pel Sí. Tot plegat, per evitar que, degut a l’actual demografia, es pugui deixar d’ofertar una línia de P-3 a la ciutat.

És aquest un dels motius pel qual ha lamentat que els republicans i els socialistes demanessin un ple extraordinari sobre la qüestió sense intentar primer arribar a un consens entre tots els grups. També ha recalcat que aquest és un àmbit on el consistori no hi té competència.

Al Ple també hi ha assistit una representació de l’AMPA del centre afectat, l’Escola Mestre Ignasi Peraire, així com membres de la CUP.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.