El Ple aprova per unanimitat subdividir en sis el contracte de la neteja d’edificis i espais municipals

El Ple de l’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat per unanimitat aquest dijous subdividir en sis l’actual contracte del servei de neteja d’edificis i espais municipals. En aquest sentit, els socialistes han volgut donar un vot de confiança a aquesta mesura, tot i que durant el seu mandat van fer el pas contrari. D’aquesta manera van explicar que, a banda d’aconseguir així reduir costos, va ser la via per resoldre les mancances que els havien fet arribar des d’alguns equipaments, com ara els centres educatius.

La resta de punts de l’ordre del dia, com ara l’ordenació de contribucions especials als veïns del lateral dret del Camí de Palau per executar-hi obres de millora en aquesta via, també van ser aprovats per unanimitat. L’única excepció es va produir en l’expedient de definició del polígon d’actuació de Cal Castelló, on Esquerra es va abstenir al·legant que no havien tingut accés al document, no perquè aquest no estigués disponible, sinó per falta de temps.

Els republicans també van presentar l’única moció de la sessió plenària d’aquest mes de gener en la que demanava al consistori manifestar el seu rebuig al nou pla de conca. El text va tirar endavant amb el suport de l’equip de govern, l’abstenció del PSC i el vot contrari del Partit Popular.

Ja al torn de precs i preguntes, la portaveu socialista va demanar a l’equip de govern que cedeixi la sala d’actes del Centre Cultural per tal de poder projectar-hi pel·lícules, després del tancament dels cinemes de la ciutat fa gairebé un any. En aquest sentit, va xifrar en 50.000 euros la inversió que suposaria pel consistori la seva recuperació si es signa un conveni amb el Circuit Urgellenc. Teresa Ginestà també va qüestionar les aportacions que fa l’ajuntament als mitjans de comunicació en matèria de promoció i publicitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.