El Ple aprovarà subdividir en 6 els contractes del servei de neteja dels edificis municipals i espais públics de la ciutat

El servei de neteja dels edificis municipals de Mollerussa podrà estar operat a partir de l’estiu per diferents empreses. L’Ajuntament aprovarà en el ple d’aquest dijous l’expedient de contractació que, a diferència del model actual, es subdividirà en sis lots diferents. El consistori ha prefixat un topall màxim de 270.000 euros anuals, dels quals una tercera part anirà destinada als centres escolars.

L’objectiu del canvi és afavorir que empreses més petites puguin concursar per adjudicar-se una part del servei i poder fer-ne un millor seguiment dels contractes. Una de les novetats és que per primer cop es contemplarà un servei de neteja més específic per a espais públics com el Parc Municipal, el Salt del Duran o el nou espai caní.

En la sessió d’aquest dijous també es sotmetrà a aprovació la imposició i ordenació de contribucions especials per als veïns d’una part del lateral dret del Camí de Palau. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb ells per urbanitzar aquesta zona. Unes obres que suposaran un cost de 32.000 euros, que assumiran a parts iguals tant el consistori com els residents del carrer afectat.

I pel que fa urbanisme, també es durà a terme l’aprovació provisional del pla d’ordenació del polígon on està situat Cal Castelló. El tràmit passarà després a la Comissió d’Urbanisme i, un cop s’hi doni el vist-i-plau definitiu, s’executarà el conveni signat amb el propietari. L’acord contempla, per part de l’ajuntament, un increment del sostre edificable en l’entorn del xalet i la compensació de 100.000 euros, que s’abonaran en 4 anualitats. A canvi, el consistori serà el propietari de 1.500 metres quadrats de parcel·la que ocupen l’edifici i la zona enjardinada.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.