El Ple de Mollerussa aprova els preus d’ús individual de la pista d’atletisme

El Ple municipal de Mollerussa d’aquest dijous ha aprovat la modificació de l’ordenança fiscal de la taxa d’instal·lacions esportives per incloure els preus d’ús individual de la pista d’atletisme. L’equip de govern i el PP hi han votat a favor, tot i que el portaveu popular ha considerat precipitat cobrar per utilitzar l’equipament.

El mateix han manifestat els socialistes, que s’han abstingut a l’igual que el grup d’Esquerra, que ha remarcat la voluntat de passar pàgina al rebuig que tenen a la seva ubicació per centrar-se ara en els usos esportius. L’alcalde, per la seva banda, ha dit que la pista ja està homologada per competir i que els preus fixats entraran en vigor la propera tardor, quan també es preveu tenir definit el seu pla d’usos.

A la sessió s’ha aprovat de forma unànime la modificació del pressupost per incloure-hi, bàsicament, els 2 milions d’euros del crèdit que permetrà tirar endavant les diferents actuacions del Pla de Barris. Tots els grups també han donat suport al segon Pla intern d’Igualtat d’Oportunitats del consistori, que dóna continuïtat al del 2010 i que servirà per elaborar-ne un altre d’extern que definirà les relacions amb la ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.