El Ple de Mollerussa aprova l’ordenança que condicionarà el mobiliari de les terrasses de bars i restaurants

Els grups municipals van debatre també sobre quan s’iniciaran les obres de la piscina coberta i reclamen millores en el paviment i voreres dels carrers

El ple de l’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat per unanimitat aquest dijous l’ordenança que afecta les terrasses de bars i restaurants. Una regulació que, entre altres, té la voluntat de donar uniformitat estètica al mobiliari dels establiments de cara a l’any vinent. D’aquesta manera, les taules i cadires hauran de ser de color marró i els para-sols, paravents i vetlladors de color beix.

D’altra banda, el ple va debatre també sobre l’inici de les obres de millora a la piscina coberta, que s’han tret a licitació i podrien finalitzar-se més tard del desitjat pel consistori. Així mateix, els grups municipals a l’oposició van reclamar també millores en el paviment i voreres de diferents carrers de la ciutat.

Per últim, l’Ajuntament de Mollerussa es va comprometre a millorar el Pla de protecció animal del municipi després que el grup d’ERC ho sol·licités.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.