El Ple de Mollerussa aprova un reconeixement extrajudicial de crèdits de 844.000€

Tots els partits excepte la CUP van aprovar una bonificació de l’impost sobre construccions per a la residència Jardins Castelló

El Ple de l’Ajuntament Mollerussa celebrat ahir al vespre va aprovar un reconeixement extrajudicial de crèdit per valor de 844.255 euros, amb l’objectiu de liquidar factures de 140 proveïdors. El REC (Reconeixement Extrajudicial de Crèdit) es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern i el PP i les abstencions de Junts, la CUP i ERC.

En aquesta sessió ordinària es va aprovar per unanimitat la bonificació de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO) al Departament d’Educació per una reforma energètica a l’institut Terres de Ponent i una altra bonificació a l’empresa Jardins Castelló, per a la construcció d’una residència per a la gent gran, en aquest cas amb el vot en contra de la CUP.

Tal com es va avançar en el torn de precs i preguntes, en el proper ple es debatrà la creació d’una comissió especial de refugis climàtics impulsada i liderada pel grup municipal del PP.

Altres punts que es van aprovar al Ple són una pujada global del 2% dels preus públics de Fira de Mollerussa, l’augment de 50.000 euros a la pòlissa de l’ens firal, dues modificacions de crèdit i es va ratificar la modificació del POUM per l’ampliació de les escoles Ignasi Peraire i Pompeu Fabra i l’institut Terres de Ponent.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.