El ple de Mollerussa celebra el nou polígon però l’oposició demana controlar la despesa municipal

El ple de l’ajuntament de Mollerussa ha aprovat per unanimitat impulsar un nou polígon de 15 hectàrees, contigu al de Ponent, que facilitarà l’expansió de les empreses ja presents o la instal·lació de noves. Els grups municipals però han demanat celeritat i controlar la possible saturació de mobilitat que generi aquest fet a la zona, que connecta amb l’autovia A-2 i amb les carreteres a Torregrossa i les Borges Blanques.

D’altra banda, ha tirat endavant la contractació per part del consistori d’un crèdit d’1,5 milions d’euros amb una entitat bancària tot i els vots en contra de tots els grups a l’oposició. Els seus portaveus defensen que cal pagar les factures a proveïdors el més aviat possible però s’han mostrat preocupats per la “manca de tresoreria” de l’ajuntament i han demanat “mesures concretes” per “controlar la despesa” abans d’oferir el seu vot a favor.

Per últim, s’ha aprovat només amb els vots favorables de l’equip de govern la licitació del bar de L’Amistat per concessió a vuit anys i prèvia inversió en millores per part de l’adjudicatàri per 68.176 euros, que no haurà de pagar lloguer. ERC hi ha votat en contra i el PP i PSC s’han abstingut.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.