El Ple de Mollerussa debat demà l’aprovació del compte general del 2014 que ratifica la fi del Pla del Sanejament

Ple

Un dels plens ordinaris de l’Ajuntament de Mollerussa.

L’Ajuntament de Mollerussa debatrà aquest dimecres en un Ple extraordinari l’aprovació del compte general del 2014 que ratificarà que a 31 de desembre es va donar per tancat el Pla de Sanejament de la Generalitat de manera que en l’actualitat només segueix en curs el Pla d’Ajust de l’Estat, segons ha explicat aquest matí l’alcalde Marc Solsona.

En aquest sentit, el primer edil ha indicat que per tercer any consecutiu es va iniciar l’any amb cap factura sense consignació pressupostària cosa que va permetre començar a executar el pressupost “des de 0”. Així mateix, pel que fa a factures pendents de pagament, a 31 de desembre se’n van comptabilitzar un total de 367 per un import total de 382.000 euros, una xifra que ha comparat amb els 5,3 milions d’euros en 3.762 factures pendents de pagament que hi havia al 2011.

Altres dades econòmiques que ha destacat són que el compte general del 2014 tanca amb el 95% d’execució de la previsió d’ingressos per un 97% en l’execució de la despesa prevista. Solsona també ha explicat que l’endeutament se situava a finals del 2014 al 103%, sota el 110% de límit legal, mentre que la previsió és que a finals d’enguany passi a ser del 98%.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.