El Ple de Mollerussa vota de forma unànime una modificació de crèdit de 40.000 euros, la primera de l’any

El Ple de Mollerussa ha aprovat aquest dijous de forma unànime una modificació de crèdit de gairebé 40.000 euros. Uns diners amb els que, amb caràcter urgent, s’atén el cost de la renovació de l’aparell de salinització de la piscina coberta, a més d’una actuació en les calderes de l’escola Ignasi Peraire, així com també la instal·lació de punts de llum provisionals a la pista d’atletisme.

D’altra banda, en el torn de precs i preguntes de la sessió, els grups del Partit Popular i el dels socialistes han mostrat el seu malestar perquè, diuen, s’han sentit exclosos del pacte al qual han arribat l’equip de govern i Esquerra per crear una oficina tècnica encarregada de desenvolupar el Pla d’Inversions. L’alcalde ha assegurat, però, que l’acord no és excloent i que tots els grups polítics podran participar de la mateixa manera en el seguiment del projecte.

Pel que fa a les dos mocions presentades per l’equip de govern han estat aprovades. En el cas de la que defensa les reivindicacions de la marxa pagesa, els republicans s’ha abstingut, mentre que el PP ho ha fet en la que demana l’adhesió de Mollerussa a la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Reforma Horària.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.