El Ple ordinari de Mollerussa aprova una modificació de crèdit de més de mig milió d’euros

El ple ordinari de l’Ajuntament de Mollerussa celebrat aquest dijous ha aprovat una modificació de crèdit de 587.335 euros. Aquesta modificació dota el Pla d’Inversió 2017-2018 amb 382.855 euros més, dels quals el 94% s’esperen finançar amb les contribucions especials procedents de les obres del Pla de Barris. La resta de l’import total servirà per avançar el cànon per abocaments que reclama la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre i per ajustar despeses d’energia o conservació d’edificis.

Un punt que es va aprovar amb els vots a favor del PP i d’ERC, que va voler recordar dues de les baixes de crèdit que hi haurà. Per la seva banda el PSC es va abstenir.

Per altra banda, es va aprovar per unanimitat la contractació d’un crèdit per un import de 700.000 euros per fer front a les obres al carrer Jacint Verdaguer, a la plaça Pla d’Urgell, i a la travessera del Domènec Cardenal, les quals es van afegir al Pla de Barris posteriorment a la contractació dels crèdits inicials del projecte.

El ple també va servir per facilitar la targeta de residents per ús de zona blava als veïns del Carrer del President Macià, en el tram que va des del carrer de Ferrer i Busquets fins al carrer de la Muralla, i a més a més va aprovar per unanimitat les reclamacions de tres veïns per les contribucions especials a les obres del Pla de Barris.


Informa: Alba Cases, Ignasi Gómez.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.