El Poal acull la 9a Edició de les Jornades d’Estudis sobre el Pla d’Urgell

Un any més, arriba la 9a edició de les Jornades d’Estudis sobre el Pla d’Urgell. El Casal del Poal ha estat la seu d’aquestes jornades, un esdeveniment totalment consolidat organitzat pel centre de recerques Mascançà i l’Ajuntament del Poal, en el qual especialistes de diferents àmbits s’encarreguen de dur a terme diverses ponències on exposen els seus estudis, tots ells relacionats amb el pla d’Urgell.

Les jornades, que s’han convertit en un referent en l’àmbit científic comarcal, comptaran amb un total de vint ponències d’investigadors d’àmbits diversos com la musicologia, la filologia, la salut o bé la història a través dels quals es vol fomentar el coneixement de la comarca.

El padrí de la jornada ha estat el professor de la Universitat de Barcelona, Ferran Estrada, que s’ha encarregat d’inaugurar les jornades amb una ponència sobre el matrimoni al Pla d’Urgell.

A la revista d’estudis del Pla d’Urgell, anomenada “L’anuari Mascançà” es donen conèixer aspectes relacionats amb la cultura, el medi i la societat del Pla d’Urgell gràcies al recull que s’hi fa sobre tot el què s’exposa en aquestes jornades.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.