El Poal celebra deu anys de campus de futbol amb incertesa per la Covid-19

Els casals i campus esportius d’estiu del Pla d’Urgell s’estan desenvolupant amb la incertesa que poden veure aturada la seva activitat d’avui per demà a causa de la covid-19. Per exemple, el coordinador del campus de futbol que La Toca organitza al Poal afirma que “cada dia que passa és una victòria”, ja que “un únic positiu” els obligaria a “tancar” aquesta edició, la desena consecutiva al municipi. Tanmateix, afegeix que s’ha decidit donar aquest servei adaptant-lo per “complir les normatives sanitàries” i amb una “connotació social més que esportiva”.

En concret, les activitats es realitzen en grups reduïts d’un màxim de 10 jugadors acompanyats d’un monitor i en espais diferenciats del terreny de joc. A més a l’entrada es pren la temperatura i s’utilitza gel desinfectant. Tot i això, el campus ha registrat enguany un èxit de participants. Uns 180 nens, a raó de 60 per setmana, hi han assistit des que es va iniciar l’activitat a finals de juny.

Per contra, l’organització explica que una vintena de nens no han pogut participar al campus per les restriccions de mobilitat al Segrià.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.