El poble de Bellvís s’aplega durant la festivitat de la Mare de Déu d’agost

La localitat de Bellvís ha celebrat aquest dimarts i dimecres les Festes de la Mare de Déu d’agost, una cita marcada per un programa d’activitats amb l’objectiu de cohesionar i de reunir a la fresca a la població del Pla d’Urgell.

D’aquesta manera, l’esdeveniment s’ha iniciat amb un sopar popular que ha reunit més de dues-centes persones a la Plaça Catalunya, les quals, han pogut gaudir del correfoc portat a terme pels Calents i Cornuts, Diables d’Arbeca, i els Saltimbankis de Bellvís, que han realitzat diversos malabars de foc, així com un castell de coets, per tancar el seu espectacle davant els bellvissencs i bellvissenques que s’han aplegat en aquesta nova festivitat d’estiu.

Així mateix, la cita també ha comptat amb l’actuació del grup musical New York, que amenitzat la nit amb un repertori de cançons que engloba des dels anys 80 fins a l’actualitat.

Per altra banda, aquest dimecres s’ha instal·lat un Parc Aquàtic a les piscines municipals en dues franges horàries de migdia i tarda, i a la nit s’ha portat a terme una sessió de cinema a la fresca per tancar la festivitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.