El Poliesportiu del Palau gaudirà en breu d’un nou sistema de climatització

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha aprovat l’expedient de contractació de les obres per climatitzar el pavelló poliesportiu municipal, que ara únicament té un sistema de ventilació sense aire condicionat per a l’estiu i un sistema antic de calefacció mitjançant calderes de gasoil per a l’hivern.

Les actuacions contemplen instal·lar un sistema d’aire condicionat amb quatre aparells evaporatius i la millora del sistema de calefacció existent. El conjunt disposarà d’un sistema de control amb sondes d’ambient, a fi d’optimitzar el funcionament del sistema. Per tal d’instal·lar els quatre evaporatius, es preveu reforçar la coberta amb bigues metàl·liques. Per millorar la calefacció, es folraran totes les canonades, que ara no disposen d’aïllament tèrmic, amb escuma de 30 mm per tal d’evitar que el calor es dissipi. Igualment, es preveu la instal·lació de dos panells radiants al sostre dels lavabos, que ara no disposen de cap sistema de calefacció.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del Palau, explica que l’equip de govern va aprovar la setmana passada el plec de clàusules administratives que ha de regir la contractació de l’obra, la qual es farà pel procediment obert simplificat abreujat, de tramitació reduïda i amb caràcter urgent per raons d’interès públic. “El pressupost de l’obra és de 76.215 euros, IVA inclòs, d’acord amb el projecte aprovat i pel qual l’Ajuntament també té concedida una subvenció per part de la Diputació de Lleida”, apunta Meseguer.

Segons explica l’alcaldessa les obres s’adjudicaran durant les properes setmanes. “Des del consistori esperem que l’obra estigui finalitzada abans de l’estiu. Ja hem publicat la licitació al perfil del contractant”, finalitza Meseguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.