El Pont de la Diada deixa entre un 70 i un 75 per cent d’ocupació al Pla d’Urgell

L’ocupació de cases i hotels rurals s’hagi situat entre un 70 i un 75 per cent a la comarca del Pla d’Urgell durant el Pont de la Diada. Entre els turistes, molts han aprofitat aquests dies per veure espectacles de la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega i, a la vegada, passar uns dies gaudint de l’entorn rural. El paisatge és una de les virtuts que més valoren els turistes. A l’Hotel-Restaurant La Guspira de Linyola han notat que les reserves han tornat a créixer respecte al 2014.

La tranquil·litat i la gastronomia de proximitat són alguns dels elements que més agraden als visitants, com és el cas d’aquesta parella de Barcelona, que està aquests dies de ruta i aprofita per fer excursions per diversos entorns naturals. La mateixa motivació té aquesta família provinent de la zona de València, que ha vingut a descansar i gaudir de la zona.

Enguany, a més, han crescut els visitants de l’àrea metropolitana de Barcelona tot i la coincidència del festiu amb la mobilització de la Via Lliure. El turisme d’interior sol tenir bastants adeptes durant els ponts festius com aquest. La majoria de turistes que pernocten a la comarca són els provinents de la zona de Barcelona i també de Saragossa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.