El Premi El Sol del Pla guardonarà una quarantena d’alumnes a l’aire lliure i de forma esglaonada

Foto president, amb representants del CRP i de l'Àrea d'Educació del Consell

Un total de 751 alumnes del Pla d’Urgell han participat en el XIV Premi de Poesia i Il·lustració El Sol del Pla, que aquest dissabte, dia 26 de setembre, repartirà fins a 39 premis. L’acte d’entrega però, no serà el tradicional i enguany es farà a l’exterior del Consell Comarcal (Mollerussa) com a mesura de prevenció de la Covid-19. En concret, s’habilitarà un punt de recollida per als guardonats, que estan convocats amb cita prèvia i de forma esglaonada.

La present edició del Premi ha rebut 423 il·lustracions i 328 poesies d’alumnes de P3 fins a batxillerat de centres educatius del territori. En aquest sentit, el Consell treballa per editar la dotzena i tretzena edició del llibre que té per títol el nom del concurs i recopila les obres presentades cada any.

Afegir que l’entrega de premis s’ha coordinat entre el president del Consell Comarcal, Rafel Panadés, la tècnica d’Educació, Mercè Roma; la directora del CRP i coordinadora del Servei Educatiu del Pla d’Urgell, Roser Solé, i la professional del CRP del Pla d’Urgell, Maria Carme Jou.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.