El pressupost de l’Ajuntament de Mollerussa per aquest 2021 ascendirà a 15,3 MEUR

El pressupost de l’Ajuntament de Mollerussa per aquest any 2021 preveu créixer fins als 15,3 milions d’euros, un 8,3% més respecte a l’any passat. D’entrada, s’ha desglossat el capítol d’inversions, que és d’1.033.000 milions d’euros, el 61,5% d’aquest import condicionat a subvencions del PUOSC o la Diputació de Lleida i la resta a fons propis del consistori.

Entre les inversions, n’hi ha dues emmarcades en el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) que són l’adequació de la piscina coberta per un import de 267.101 euros, i el sanejament de la plaça de l’estació i del carrer Urgell, que puja a 90.000 euros. Dins del Pla de Barris hi ha prevista l’ampliació de l’Oficina Jove, que està fixada en 71.000 euros.

D’altres actuacions són l’adquisició dels baixos de l’edifici consistorial per ubicar-hi un servei d’atenció a les persones i la millora de l’edifici de l’Amistat, que es preveu finançar a través de la Diputació de Lleida. Així mateix, el consistori té previst també la reforma de la instal·lació tèrmica del Casal per a la Gent Gran i l’arranjament de carrers diversos, entre d’altres.

A banda, el pressupost inclourà el Pla(Re)Activem Mollerussa. El consistori treballa per definir els destinataris de les línies d’ajuts així com les actuacions a realitzar enguany.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.