El primer llibre d’Aïda Fontova s’endinsa en els sentiments més profunds dels humans després d’una ruptura amorosa

‘Tendencia al desastre, todo lo que pasa cuando decides no sanar’ ha estat finalista dels premis Letrame i ha exhaurit en un mes els 110 exemplars que hi havia a la venda

Va començar escrivint cançons quan era petita i ben aviat es va aventurar en l’escriptura narrativa i teatral. De fet, la mollerussenca Aïda Fontova Donaire va convertir la darrera llibreta que li van regalar en el punt de partida per publicar el seu primer llibre: ‘Tendencia al desastre, todo lo que pasa cuando decides no sanar’.

El llibre, emmarcat en el gènere de la prosa poètica, relata els sentiments de dolor, por, incertesa, autodestrucció que travessa un ésser humà quan posa fi a una relació d’amor fins que decideix començar a millorar emocionalment.

L’obra ha estat finalista dels recents premis del Letrame Grupo Editorial, que reconeixen la tasca d’elaboració del llibre. Es va publicar el passat mes d’agost amb una tirada de 110 exemplars que ja s’han exhaurit i ara es pot trobar en diverses plataformes digitals.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.