El primer torneig de bàsquet unificat del CB Mollerussa i l’Acudam, tot un èxit

IMG_5365

  • Mollerussa ha tornat a apostar per l’esport inclusiu acollint el primer torneig d’aquestes característiques en terres lleidatanes, el qual ha estat organitzat pel CB Mollerussa i l’ACUDAM i ha comptat amb la participació d’un total de 60 esportistes.

Els equips “unificats” han estat formats per  esportistes amb i sense discapacitat intel·lectual, afavorint així la inclusió i la normalització  a través de l’esport. Els jugadors/es de la base del CB Mollerussa han format equips de manera conjunta amb els jugadors/es  dels  equips :

  • CB Mollerussa & ACUDAM.
  • CB Balaguer (format per jugador/es del Taller l’Estel de Balaguer).
  • CE Joan XXIII Mallorca Basquetísimos (Mallorca).
  • CE Joan XXIII Mallorca Los Fantásticos (Mallorca).

Aquesta iniciativa té l’objectiu de promoure l’esport com a eina d’inclusió.

IMG_5006

Pel que fa als aspectes tècnics del torneig, els partits s’han disputat en la modalitat “lliga directa” entre tots els equips participants.

Cada partit ha constat de dues parts de 10’. Els  equips que han participat en el torneig han comptat amb 3 jugadors/es  del CB Mollerussa. I a l’hora de competir, en el terreny de joc en tot moment ha hagut d’haver-hi 3 jugadors/es de l’equip de l’entitat corresponent + 2 jugadors/es unificats (CB Mollerussa).

IMG_4969

En aquesta primera edició del torneig s’ha proclamat campió el CE Joan XXIII Mallorca Los Basquetísimos . En segona posició,  el CB Balaguer, tercera i quarta posició respectivament, CB Mollerussa & ACUDAM  i CE Joan XXIII Los Fantásticos.

IMG_4990

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell, la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet i l’Ajuntament de Mollerussa han estat  els ens col·laboradors del torneig.  També ha comptat amb el suport del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i la Representació Territorial del Consell Català de l’Esport a les Terres de Lleida.

IMG_5185

L’entrega de trofeus ha anat a càrrec d’Angelina Roure, presidenta de l’ACUDAM, Pere Codina, president del CB Mollerussa, Eudal Berenguer, president de l’RT Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Trull, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i Marc Solsona, alcalde de Mollerussa.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.