El programa d’inserció laboral d’ASPID que s’ofereix des del Consell ajuda a trobar feina a 46 persones al 2019

El president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, i part de la junta directiva  d’ASPID Lleida, van presentar telemàticament aquest dimarts el balanç de les actuacions fetes a la comarca l’any 2019 a través del Servei d’Orientació, Formació i Intermediació Laboral que gestiona l’entitat des de la seu de l’ens comarcal.

Amb el suport dels diferents programes que ofereix ASPID de preparació de candidatures per la recerca de feina, un total de 46 persones del Pla d’Urgell amb discapacitat o bé risc de vulnerabilitat social van accedir a una feina al 2019, principalment, en el sector serveis i l’agroalimentari.

Tant la presidenta de l’associació com la directora dels servei d’orientació va posar en relleu la importància de la xifra aconseguida perquè suposa un percentatge d’ocupació del 39%, superant la mitjana d’altres anys.

Aquests 46 usuaris formen part de les 117 atencions totals realitzades l’any 2019 a través de diferents programes, també amb el suport del programa Incorpora de La Caixa.


Informa: Alba Cases Nadal

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.