El programa ‘País Km0’ de La Xarxa arriba dilluns a Mollerussa

piscines

 

Les piscines municipals de Mollerussa acolliran aquest dilluns 31 d’agost l’emissió en directe del magazín ‘País km0’, un programa de La Xarxa de Comunicació Local del qual la versió radiofònica es podrà escoltar d11 a 13 hores a les emissores locals, mentre que per televisió es podrà veure de 18 a 20 hores.

En la seva parada a la capital del Pla d’Urgell, el públic podrà veure, entre d’altres, una entrevista a l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i a partir de dos quarts de 8 del vespre, una desfilada de vuit peces procedents del Museu de Vestits de Paper. L’objectiu és donar a conèixer i promocionar aquest equipament, precisament en un any on el Concurs Nacional de Vestits de Paper celebrarà el 50è aniversari.

A partir de les20, quan acabi el programa televisiu, Mollerussa continuarà sent l’escenari de l’espai radiofònic Ho farà amb l’Espiadimonis, en el que a partir d’unes visites teatralitzades amb el suport d’una audioguia es farà un recorregut pel centre urbà de la ciutat. El punt de sortida d’aquesta ruta radiofònica serà el Museu de Vestits de Paper i estarà dirigida per dos actors. Tothom que hi vulgui participar haurà de portar una ràdio amb auriculars.

‘País Km0’ té com a objectiu descobrir als oients i als telespectadors la vida a l’estiu de diferents pobles i ciutats d’arreu de Catalunya des d’una perspectiva lúdica i explicada a través de diferents reportatges i entrevistes elaborades per les televisions i ràdios de proximitat, juntament amb l’equip humà de La Xarxa.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.