El pròxim 30 de novembre, data límit per participar en el 21è premi de poesia Maria Mercè Marçal

Tothom qui vulgui participar en el 21è premi de poesia Maria Mercè Marçal podrà lliurar la seva obra com a màxim fins al pròxim 30 de novembre. D’aquesta manera, per tal de donar més temps d’avaluació al jurat, que enguany estarà format per Jordi Pàmias, Jaume Pont, Àngels Marzo, Joan Cornudella i Ramon Rubinat, la data d’entrega de les obres s’avança un mes en comparació a la passada edició, la qual va registrar un total de 62 treballs presentats.

L’import del premi serà de 3.000 euros, que corresponen als drets de la primera edició de l’obra premiada, la qual serà publicada per l’editorial Pagès Editors de Lleida i es donarà a conèixer el dia de la celebració del certamen, del qual encara no hi ha una data definitiva però que té previst realitzar-se el primer cap de setmana de març de l’any vinent.

Per altra banda, les bases del premi s’han fet arribar als ajuntaments de la comarca, a les diverses institucions, fundacions, consells comarcals, i universitats de Catalunya, així com a les universitats de les Illes Balears i de València.

Cal afegir, que els treballs hauran d’estar escrits en llengua catalana i la seva extensió serà de com a mínim 350 versos.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.