El Pujol CB Mollerussa no pot amb el líder (62-84)

El conjunt del Pla d’Urgell va anar a remolc del CB Navàs Viscola des del primer quart

El Pujol CB Mollerussa volia donar la sorpresa i ser el primer equip que derrotava el CB Navàs Viscola aquesta temporada. Els visitants, però, no van deixar-se intimidar i van dominar el marcador des del primer quart (17-22). A l’inici del segon període, el Navàs va obtenir un avantatge superior als 10 punts i es va arribar al descans amb un resultat de 29-42.

A la represa, els mollerussencs van rebre un contundent parcial de 8-28 en el tercer quart que va deixar el matx pràcticament sentenciat amb una diferència de 33 punts entre els dos equips abans de jugar-se els darrers deu minuts. En el darrer període, els locals van maquillar el resultat final reduint la diferència a 22 punts (62-84).

Després d’aquesta derrota, el Pujol CB Mollerussa segueix ocupant la segona posició a la classificació, amb un partit menys, abans de visitar el pròxim diumenge la pista del Club Natació Terrassa.

Informa: Marc Alvarez