El quart festival Cua d’estiu de Fondarella es consolida com l’aparador d’espectacles de petit format de Lleida

morena

Un dels darrers espectacles de la 6a edició del Festival Cua d’Estiu.

Un “èxit rotund”; amb aquestes paraules qualifica l’organització del festival Cua d’Estiu d’espectacles de petit format la IV edició, que va finalitzar aquest cap de setmana a Fondarella amb les actuacions del Col·lectiu Free’t i el grup Morena, que ha estat obtingut el premi del públic per votació popular. Amb un promig de 150 persones per espectacle, s’ha assolit un volum de públic d’unes 2.000 persones. El festival, que ha reunit deu actuacions en quatre espais íntims de la localitat de Fondarella, a banda d’exposicions i activitats paral·leles ha presentat enguany teatre, música, circ i noves tendències artístiques de companyies del territori.

“Aquesta és la marca de la Cua d’Estiu, expliquen els organitzadors. Un festival que serveixi de plataforma per promocionar les companyies de les Terres de Lleida que estan triomfant a l’estranger i aquí de vegades tot just coneixem. Volem mostrar noves tendències, moviments avantguardistes made in Lleida”.

L’organització agraeix a l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida el seu suport per fer possible que Fondarella sigui un aparador del talent artístic lleidatà, on “cada vegada hi ha més públic provinent d’arreu de les terres de Lleida”

L’organització ja té clar que l’any que vé la Cua creixerà amb una oferta lúdica per als diumenges al matí, será el “Vermut de la Cua” que inclourà actuacions i performances d’artistes i companyies del territori.

El cicle Cua d’Estiu es va estrenar el setembre de 2012 a Fondarella. L’objectiu de Cua d’Estiu és dotar d’una iniciativa cultural que vinculi cultura i patrimoni i que contribueixi a dinamitzar el Pla d’Urgell.

Promouen el Festival Cua d’Estiu la companyia Teatre de Butxaca i la productora musical La Gata Roja, amb el suport de l’Ajuntament de Fondarella i la Diputació de Lleida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.