El Rei Carnestoltes visitarà Mollerussa per primer cop acompanyat dels membres de la cort i la Vella Quaresma

El Carnaval de Mollerussa, que tindrà lloc el proper dissabte 10 de febrer, comptarà per primera vegada amb la visita del Rei Carnestoltes acompanyat dels personatges de la seva cort i de la vella quaresma. Aquesta és una de les novetats que enguany presenten des de la colla dels 50 i més, i aquests personatges desfilaran a la Gran Rua amb la carrossa de la colla. També com a novetat s’ha escurçat el recorregut per tal de fer-lo més lleuger per als més petits.

Seguint la iniciativa de l’any passat, es manté el concurs de disfresses on es premiaran 3 categories: l’originalitat, la complexitat de l’elaboració de la disfressa i també l’animació de les persones que la porten.

Els premis els donarà el rei carnestoltes després del sopar que tindrà lloc al Pavelló Pla d’Urgell, i el jurat estarà format per un membre de cada una de les comparses participants a la rua.

Per acabar la festa al mateix pavelló hi haurà sessió de ball amb el grup de versions Hey Pachucos i posteriorment un discjòquei acabarà d’amenitzar la jornada.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.