El renovat centre de Mollerussa, temàtica del 18è Concurs de Pintura Ràpida

El renovat centre de la capital del Pla d’Urgell és el tema escollit per al 18è Concurs de Pintura Ràpida “Ciutat de Mollerussa” que tindrà lloc aquest pròxim diumenge dia 22 de setembre. Concretament, les plaçes de l’Ajuntament, Manuel Bertrand i Pla d’Urgell seran els indrets a il·lustrar per la trentena de pintors que es preveu que participin en el certamen organitzat per Fira de Mollerussa.

L’esdeveniment repartirà fins a 5.275 euros entre les 9 obres que seran guardonades. Destaca un primer premi dotat amb 1.500 euros, i també un segon i tercer premis valorats en 1.000 i 525 euros respectivament. En aquest sentit, el jurat d’enguany estarà format per professionals del món de la pintura vinculats a centres d’art del territori.

Cada autor podrà presentar una única obra amb la tècnica, procediment i suport que ho desitgi. La inscripció al concurs és gratuïta i es durà a terme al Teatre L’Amistat a partir de 2/4 de 9 del matí i fins a les 12 del migdia, mentre que els participants tindran fins a les 3 de la tarda per entregar les seves obres. Els treballs premiats restaran exposats a la Sala d’Exposicions del Museu de Vestits de paper del 22 al 29 de setembre.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.