El repic de campanes anuncia l’inici de la Festa Major

La llonganissada popular, l’espectacle de foc dels Diables ARF i un concert han aplegat a tots els veïns i veïnes en l’inici de la festa

Com és tradició, el repic de les campanes de l’església de Sant Jaume marca l’inici de la Festa Major de maig. Enguany, però ha estat especial, l’Esplai Gojo ha recuperat el toc manual per primera vegada amb les campanes que es van instal·lar fa 33 anys.

Ja en l’inici de la festa la plaça Manuel Bertand es va omplir ahir al vespre en la tradicional llonganissada popular a càrrec del Jovent de Mollerussa i de l’Agrupació Escolta i Guia Cal Met, que enguany van vendre un miler d’entrepans.

A les 10, davant de l’església de Sant Jaume, els Diables ARF de Mollerussa van reunir tots els veïns i veïnes al voltant d’un espectacle de foc participatiu amb la música tecno com a protagonista que va marcar un ritme frenètic. Amb aquesta primera nit de foc i música la capital del Pla d’Urgell dona el tret de sortida a tres dies de festa gran amb una cinquantena d’activitats per a tots els públics.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.