El Saló de l’Automòbil augmenta en superfície i aplega una trentena d’expositors

El recinte, ubicat a les piscines municipals, celebra enguany la seva 42a edició amb una ocupació de 7000 m²

La 150 Fira de Sant Josep de Mollerussa inclou des de l’any 1981 el Saló de l’Automòbil, un espai que celebra enguany la seva 42a edició i que se situa al pòdium d’aquests tipus de convocatòries a Catalunya pel que fa al nombre de vendes que es registren. Pel que fa a les xifres d’aquest 2023, el saló compta amb 28 expositors, tres dels quals són nous, i una ocupació de 7.000 m², gairebé 1.000 més que anys anteriors donat les obres de cobriment d’una de les piscines, la qual estava en desús des de feia deu anys, i de l’antiga bassa dels ànecs. Augmenta també el contingut de la mostra, amb l’exposició de les marques més rellevants del mercat pel que fa a automòbils, així com amb autocaravanes i, per primer cop, amb motos elèctriques.

Ubicat al recinte de les piscines i parc municipal, cal destacar el sorteig de 6.000 euros entre els compradors d’un automòbil en el marc de la fira, premi que està patrocinat conjuntament per l’ens firal i els expositors participants i que té com a objectiu incentivar les vendes.

Destacar el volum de negoci tancat per aquest sector edició rere edició, registrant-se l’any 2022 un total de 181 vendes per un import superior als 5,8 milions d’euros.

A més del Saló de l’Automòbil, en el marc de la Fira de Sant Josep, Fira de Mollerussa organitza al llarg de l’any dos certàmens més adreçats al sector automobilístic d’ocasió: l’Autotrac i l’Autotardor. L’any passat, la suma dels resultats assolits per les tres fires, i pel que fa a aquest sector, va ser 367 cotxes venuts, entre nous i d’ocasió, i un volum de negoci de 9.659.384 euros, xifra que va suposar el quart millor registre dels darrers anys, només per darrere del 2019, 2017, 2018 i 2006.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.