El Saló del Llibre Infantil i Juvenil tanca portes i anuncia canvis per la propera edició

El 35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya que s’ha celebrat per 17è any consecutiu a Mollerussa ha tancat les seves portes amb una xifra de prop de 14.000 visitants, que han pogut gaudir d’un ampli ventall d’activitats, espectacles i presentacions.

En el cas de les visites concertades dels diferents centres educatius, han visitat aquest certamen més de 3.300 alumnes d’arreu del territori, i fins hi tot s’hi han acostat centres de Valls o d’Igualada,  entre d’altres.

Amb la realització d’aquest certamen, Mollerussa es converteix durant 15 dies en la capital de la cultura infantil i juvenil de Catalunya i és per això que des de l’organització ja estan pensant en renovar-lo promocionant la vessant més professional del saló de cara a la propera edició que coincidirà amb la celebració de la seva majoria d’edat.

Així doncs, el Saló del Llibre que ha comptat amb més de 5.000 llibres exhibits en 7 mostres temàtiques tanca les seves portes fixant ja l’horitzó en la divuitena edició que arribarà amb molts canvis i un replantejament del format.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.