El Salt de Duran recupera el seu aplec el 2 de juny amb un taller de rapinyaires i un dinar de germanor solidari

L’alliberament d’aus autòctones i una ballada de sardanes, entre els actes de la celebració que organitzen els Amics i Amigues de la Banqueta

El Salt del Duran serà escenari el pròxim 2 de juny de la segona edició de l’aplec, que la pandèmia va truncar. L’activitat, que vol donar valor a l’indret i a la banqueta del canal, inclourà un taller d’aus rapinyaires, a càrrec de Lluís Culleré, i un dinar de germanor, tal com han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de Pau del Valle, Sole Rivas i Joan Blanch, representants de l’Associació d’Amics i Amigues de la Banqueta de Mollerussa-Golmés, entitat organitzadora.

L’aplec començarà a les 10 del matí amb el taller de rapinyaires per procedir una hora més tard a l’alliberament d’aus autòctones amb la col·laboració del Centre de Fauna de Vallcalent. També inclourà el lliurament de premis del concurs escolar Posa nom als ponts de la Banqueta, en el qual han participat els quatre centres educatius de primària de la ciutat de Mollerussa així com els de Golmés, Fondarella i Vilanova de Bellpuig.

Una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Jovenívola d’Agramunt, amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, posarà l’apunt festiu a la matinal que acabarà amb un dinar de germanor solidari amb l’entitat organitzadora i jocs populars i tradicionals catalans durant la tarda. La data límit per inscriure’s al dinar, que té un cost de 17 euros per persona, és el 28 de maig.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.