El sector d’automoció assoleix doble rècord a l’Autotrac 2017 amb 153 cotxes venuts i prop de 2 milions d’euros de negoci

Les tres fires dedicades al sector de l’automoció a Mollerussa -Sant Josep, Autotrac i Autotardor- continuen millorant el seu volum de vendes respecte a un 2016 positiu, que va tancar amb 483 cotxes venuts d’un valor global de prop 9 milions d’euros. D’aquesta manera, a la 29a Autotrac, que va tenir lloc entre el 7 i el 9 d’abril, s’han assolit xifres rècord des que es tenen dades, amb 153 vehicles i un volum de gairebé 2 milions d’euros.

El certamen també ha notat com ha crescut el preu mitjà del cotxe venut, que en l’edició d’enguany ha estat de 12.868 euros. Pel que fa a la procedència dels compradors, destaca l’increment dels que venen de fora de la província de Lleida, que han estat un 23 per cent, sent els de Tarragona els més nombrosos. Mentre, un 12% era de Mollerussa, un 9 de la comarca del Pla d’Urgell, un 10 de Lleida ciutat i un 46 per cent restant de la resta de la demarcació lleidatana.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.