El sector de la discapacitat reivindica el treball dels professionals i agraeix la paciència dels usuaris durant la pandèmia

Prop d’un centenar de persones commemoren el Dia Internacional de la Discapacitat a Mollerussa amb un arbre dels desitjos a la plaça de l’Ajuntament

Prop d’un centenar de persones han commemorat el Dia Internacional de la Discapacitat en un acte reivindicatiu celebrat a la plaça de l’Ajuntament de Mollerussa. Les quatre entitats que han impulsat la jornada, el CEE Siloé, la Llar Terres de Ponent, l’Associació per la Salut Mental el Pla d’Urgell i l’ACUDAM han volgut fer visible el treball fet pels professionals i agraïr la paciència dels seus usuaris i de les famílies durant la pandèmia.

A més, les entitats han dut a terme una performance artística mitjançant un arbre de fusta on hi han publicat desenes de desitjos amb una finalitat en comú: garantir que tothom gaudeixi dels mateixos drets i oportunitats. En aquest sentit, el sector creu que poc a poc es fan passes endavant, però que cal accelerar aquest procés amb una major implicació i concreció per part de les institucions.

A banda de les entitats, l’acte ha comptat també amb la presència de representants institucionals de l’Ajuntament de Mollerussa i del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.