El sector de la restauració de Mollerussa uneix forces per fer front a la Covid

El sector de la restauració de Mollerussa vol unir forces per superar la crisi de la pandèmia. Representants de bars i restaurants de la ciutat han presentat aquest dimarts la guia ‘Mollerussa a la Carta’, que té l’objectiu de donar a conèixer els més de 40 establiments de la ciutat relacionats amb aquest sector i el de l’oci nocturn. Xavier Ayala, propietari del restaurant ‘Lo Bistró’, explica que aquesta iniciativa ve motivada per projectes que s’estant duent a terme en altres municipis i en sentir que l’ajuntament de Mollerussa no ha recolzat el sector.

La guia preveu desglossar els serveis de cada establiment adherit i també vol servir per fer pinya entre el sector davant les dificultats. En aquest sentit, el Govern planteja reobrir la restauració a partir de dilluns vinent al 30% tant en terrasses com a l’interior. Tot i això, la representant de la cafeteria Seventeen, Míriam Pérez, lamenta que hi ha d’altres establiments de la ciutat que estarien a punt o ja haurien tancat portes definitivament.

Per als interessats, s’ha habilitat el bloc www.mollerussaalacarta.cat, i també es pot trobar a les xarxes de Facebook i Instagram. La intenció és que, mitjançant el correu electrònic info@mollerussaalacarta.cat, els establiments comuniquin els menús, les ofertes i la informació que vulguin que es publiqui i els impulsors de la iniciativa en faran la difusió. No es descarta que en un futur es pugui ampliar el serveis a tota la comarca del Pla d’Urgell.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.