El servei de Català del Consell del Pla d’Urgell i Mollerussa Comercial lliuren els premis de la 5a gimcana ‘Ai, quin embolic!’

Fotografia dels premiats de la gimcana.

Enguany la gimcana Ai, quin embolic! s’ha dedicat als jeroglífics. Setze establiments de Mollerussa en lluïen un de referit a una de les setze poblacions de la comarca. La condició d’aquesta edició era que els noms dels municipis estiguessin tots ben escrits (amb accent, guionet o article quan calia).

Com en cada edició, hi ha hagut dos tipus de propostes una destinada al públic en general, que podien deixar les butlletes als llocs indicats i l’altra als escolars, de cicle superior de les escoles de Mollerussa que han depositat les butlletes als seus centres.
En l’apartat del públic general s’han escollit 4 butlletes, entre les 140 presentades, que han estat les guanyadores i dels 25 molleuros, bescanviables en les botigues de Mollerussa Comercial. Els afortunats han sigut: Castell Cots, Guerau Sans, Kimberly Torres i Mar Clos.

Pel que fa a la categoria d’escoles: cadascuna de les quatre escoles del municipi ha rebut un val de 50 euros, gentilesa de Mollerussa Comercial, per la seua participació. I de cada escola s’han escollit dues butlletes dels alumnes, que han rebut cadascun un val del 25 euros per bescanviar per material escolar i llibres.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.