El Servei d’Inserció Laboral d’Aspid del Pla d’Urgell aconsegueix durant el primer semestre de l’any la inserció de 30 persones

Aula oberta

El Servei d’Integració Laboral d’ASPID és present en la comarca del Pla d’ Urgell des de l’any 2008 amb l’objectiu de proporcionar serveis integrals que possibilitin l’accés al mercat de treball de la comarca.

ASPID va néixer a la ciutat de Lleida, malgrat ja fa anys que va decidir portar els seus serveis al territori amb la col·laboració de consells comarcals i ajuntaments, atès a que el territori lleidatà té una població molt dispersa i és feia indispensable apropar els serveis a la proximitat de tota la població de la província.

El Servei d’Integració laboral d’ASPID, durant el transcurs de l’any 2016, ha aconseguit en la comarca del Pla d’Urgell l’ inserció en el mercat de treball de 30 persones.

Aquests resultats s’aconsegueixen en part gràcies a l’Agència de col·locació Serviaspid de la mateixa entitat, i que durant el any passat 2015 va fer 1.157 contactes amb 318 empreses de la demarcació de Lleida i es van gestionar un total de 144 ofertes de treball.

ASPID ofereix un servei integral, que inclou des de l’orientació sociolaboral i l’assessorament individualitzat fins a la seva intermediació en el mercat de treball.  Entre aquests serveis que s’ofereixen  la comarca del Pla d’Urgell, destaca una gran aposta pel desenvolupament d’hores de formació competencial que permet aconseguir que el 55% de persones que participen en formació, acabin aconseguint la incorporació en el mercat de treball de la comarca.

La xifra demostra que la formació facilitada per l’entitat és clau per a l’accés al mercat de treball actual, i on cal destacar la introducció de nous tallers específics d’anglès, coaching, motivació i eines per a la planificació i organització com ara symbaloo (un escriptori online).

L’any 2015 ASPID va donar suport a un total de 784 persones aturades de tota la província de Lleida, i ofereix els seus serveis a la comarca del Pla d’Urgell, amb la seu al Consell Comarcal, c/ Prat de la Riba, núm. 1.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.