Finalitza el servei municipal Ajude(M)ollerussa amb 600 tasques de suport a la ciutadania en catorze mesos

Les tasques de voluntariat se seguiran prestant i seran reconduïdes a través de l’entitat Som Mollerussa

Foto: Cedida Aj. de Mollerussa / Una de les accions de voluntariat que es van fer en l’època de confinament domiciliari

L’Ajuntament de Mollerussa dóna per tancat el servei Ajude(M)ollerussa que va obrir el dia 14 de març del 2020 just a l’inici de la pandèmia i que al llarg dels més de 14 mesos que ha estat en funcionament ha dut a terme 600 tasques de suport a la ciutadania gràcies a la col·laboració de 57 persones que han participant de forma voluntària en el programa. Tot i donar per tancat el servei com a tal després de l’aixecament de l’estat d’alarma i el progressiu retorn a la normalitat, les tasques de voluntariat se seguiran prestant i seran reconduïdes a través de l’entitat Som Mollerussa, recentment constituïda i que va néixer precisament de l’Ajude(M)ollerussa.

Per fer el tancament oficial, des del consistori s’ha lliurat a les 57 persones que han participant en el projecte un diploma en agraïment a la tasca solidària duta a terme a través de l’Ajude(M)ollerussa i en reconeixement pel compromís amb la ciutat de Mollerussa.

Cal recordar que l’Ajuntament de Mollerussa ha vist reconeguts recentment el servei Ajudem(M)ollerussa i també el programa Reinicia pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals. Els dos projectes, el que ara finalitza i el de Reinicia que encara és vigent, van ser  impulsats per la Regidoria d’Acció Social i Ciutadania durant el 2020 arran de la pandèmia per afavorir l’assistència a les persones vulnerables, ja fossin persones o col·lectius de risc.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.