El somni de la copa torna a fer-se realitat

El CFJ Mollerussa va superar el CE Cardassar per 4-2 a la pròrroga i jugarà la següent fase del torneig contra un equip de Primera Divisió

Alegria desfermada en una altra nit històrica de futbol. Els jugadors del Mollerussa celebraven totalment eufòrics la seva victòria a la fase prèvia de la Copa del Rei, que els permetrà rebre un equip de Primera Divisió a casa a mitjans de novembre. Els del Pla van guanyar-se aquest premi en superar 4-2 el Cardassar en un Camp Municipal d’Esports amb vora 2000 espectadors totalment entregats al seu equip, que va traslladar la festa de la gespa als vestidors.

Això sí, el premi no va arribar sense patiment en un partit que si bé va començar amb els blanc-i-blaus dominant i posant-se per davant amb un gol d’Adri al minut 12, l’equip balear no va posar les coses fàcils i això es veuria l’empat a 1 amb aquest gol de falta. Els locals van saber reaccionar i nou minuts després es tornaven a posar pel davant amb un gol en pròpia després d’un llançament de córner.

Ja a la segona part, una jugada aïllada dels mallorquins tornava a situar l’empat a l’electrònic amb el qual s’arribaria a la pròrroga. Trenta minuts extra on els nervis es respiraven en totes i cada una de les persones del municipal excepte en una, l’heroi de la nit. Adri Fernández controlava aquesta passada en profunditat que el deixava sol per situar el 3-2. Ja als minuts finals del temps afegit, la cirereta al pastís la va posar Totti per tancar el partit i la classificació a la següent ronda del torneig del KO.

El sorteig tindrà lloc el pròxim dilluns 24 i al Mollerussa l’espera un Primera amb l’Atlètic, el Sevilla, la Reial Societat i el Vila-real, entre d’altres, com a gran premi.

Informa: Gerard Díaz Tribó i Ignasi Gómez Cabrera