El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, es reuneix amb els alcaldes de Linyola i El Poal

Subdelegat amb alcalde de Linyola

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, s’ha desplaçat avui a la comarca del Pla d’Urgell on ha mantingut dues reunions de treball amb l’alcalde de Linyola, Àlex Mases, i l’alcalde del Poal, Rafel Panadés, amb la finalitat d’obrir un clima de diàleg i col·laboració institucional amb els ajuntaments i detectar les necessitats dels municipis per treballar conjuntament en la recerca de solucions i/o millores.

La primera reunió s’ha dut a terme a l’ajuntament de Linyola on José Crespín ha estat rebut per l’alcalde, Àlex Masses, amb qui han repassat els temes de interès fent una visita per diferents espais municipals. L’alcalde ha explicat al subdelegat del Govern  les accions dutes a terme a Linyola per recuperar la memòria històrica del municipi, així com el projecte de recuperació del centre històric que hauria de permetre la consolidació de la façana de l’ajuntament i la recuperació de la de l’església. En aquest sentit, Àlex Masses ha explicat al subdelegat  l’interès del municipi en descobrir l’existència d’altres elements  patrimonials que també caldria recuperar dins del projecte de recuperació del centre històric.

José Crespín s’ha interessat per aquest projecte i s’ha compromès amb l’alcalde a facilitar informació sobre la propera convocatòria de l’1,5% Cultural del ministeri de Foment per tal de poder accedir als ajuts per finançar treballs de conservació de bens immobles del Patrimoni Històric nacional.

Subdelegat amb alcalde del Poal

L’alcalde de Linyola també ha explicat al subdelegat del Govern el projecte endegat per 18 municipis de quatre comarques de Lleida per posar en valor i donar projecció a l’Eix número 4 del Camí de Santiago.

Posteriorment, José Crespín ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde del Poal, Rafel Panadés, amb qui ha visitat el Casal del poble. Panadés i Crespín han parlat de diverses qüestions relacionades amb el municipi, així com de projectes de futur pel municipi i sobre finançament dels ens locals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.