El Suprem confirma un any i mig de presó per a dos empresaris de Golmés acusats d’estafar 60.000 euros a un treballador

foto_3123541

Els dos germans propietaris de Fabricats Roi, asseguts al banc dels acusats de l’Audiència de Lleida, amb dos advocats al fons. FOTO: ACN.

ACN. El Tribunal Suprem ha confirmat la condemna d’un any i mig de presó per a cadascun dels dos germans propietaris de ‘Fabricats Roi’ de Golmés per estafar 60.000 euros a un treballador seu l’any 2012. El Suprem ha rebutjat el recurs presentat per la defensa i confirma doncs la decisió de l’Audiència de Lleida que els condemnava també a pagar una multa de 1.260 euros a cadascun i a tornar entre tots dos al denunciant els diners estafats més els interessos.
Tant l’Audiència com el Suprem consideren provat que els acusats, de 52 i 54 anys i nacionalitat espanyola, aprofitant que mantenien una relació de plena confiança amb el denunciant ja que feia 17 anys que treballava per a ells com a responsable de producció, li van oferir fer una inversió de capital a canvi d’entrar com a soci a l’empresa, una promesa, però, que no van complir. A més, no li van tornar mai els diners invertits.
Els acusats van declarar durant el judici que va ser el treballador qui els va oferir invertir els seus estalvis en concepte de crèdit perquè l’empresa tingués liquiditat i van negar haver-li promès mai que entraria com a soci. La sala però, no va creure aquesta versió sinó la del denunciant. El treballador i la seva dona van invertir el març de 2012 els 60.000 euros que tenien estalviats però mai es va arribar a formalitzar l’ampliació de capital i el treballador ni va passar a ser soci ni va recuperar els diners ja que l’empresa va presentar concurs de creditors l’any 2015.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.