El taller ACUDAM compleix 40 anys treballant per normalitzar la vida de les persones amb diferents discapacitats

L’ACUDAM acollia 7 persones amb diferents discapacitats al juliol de 1977, l’any que es va posar en marxa l’entitat. Avui, 40 anys després, ja compta amb més de 80 usuaris i diferents activitats havent fet grans canvis i evolucions en la seva trajectòria. Inicialment les persones que anaven als tallers feien petits manipulats com la marqueteria i sortides pel poble.

L’objectiu segueix sent el de treballar amb les persones per tal que ells mateixos escullin les activitats en funció de les seves motivacions i dels seus desitjos. És per això que els diferents professionals que hi treballen aposten per una metodologia d’atenció centrada en la persona.

Els usuaris del centre, diàriament, exploren diferents àrees com la informàtica, la pintura i les manualitats, l’esport o la fisioteràpia, entre moltes altres activitats que s’han anat incorporant al llarg dels 40 anys de vida de l’ACUDAM. Des de l’entitat es pretén seguir treballant per normalitzar la vida d’aquestes persones amb discapacitat sense mancar-hi mai la il·lusió i les ganes de seguir endavant.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.