El Teatre L’Amistat de Mollerussa acull divendres l’acte de lliurament del Premi Saó de Ponent de textos teatrals

Opten als 5.000 euros del guardó un total de 31 obres procedents de diferents punts de la geografia catalana, València i les Illes Balears

El Teatre L’Amistat de Mollerussa acollirà aquest divendres 26 a les 8 del vespre l’acte de lliurament del 5è Premi Saó de Ponent de textos teatrals per a espectacles de petit format, un premi al qual s’han presentat 31 obres procedents de diferents punts de la geografia catalana, el País Valencià i les Illes Balears. El certamen està organitzat per l’entitat Saó de Ponent amb el suport de la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i l’Ajuntament de Mollerussa.

L’acte de lliurament del premi, que té una dotació de 5.000 euros, comptarà amb la presència de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, així com de la persona guanyadora d’aquesta cinquena convocatòria, el nom de la qual es farà públic durant l’esdeveniment. També hi assistiran els membres del jurat format en aquesta ocasió per Núria Dalmases, llibretera;  Francesc Foguet, crític teatral; Jaume Jovells, director de teatre; Anton Not, filòleg; i Laia Soldevila, periodista.

Durant l’esdeveniment, que comptarà amb música en directe a càrrec del DJ Jordi Escolà, es farà la lectura del manifest del Dia Internacional del Teatre, que es commemora l’endemà dia 27 de març, una lectura en veu de Jordi Torra, actor de la companyia Teatre de Butxaca. El colofó de l’acte serà la representació a càrrec de Teatre de Butxaca de la peça curta A domicili, de Marga Arrom, la qual posa humor al confinament.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.