El Teatre L’Amistat torna a acollir el Concurs Nacional de Dansa amb uns 500 concursants del 4 al 6 de març

Mollerussa acull la primera prova d’aquest concurs itinerant que comptarà amb 450 coreografies de 33 escoles de dansa d’arreu del país

El Teatre L’Amistat de Mollerussa acollirà aquest cap de setmana una de les proves del Concurso Nacional de Danza 2022, organitzat per Anaprode, un certamen que passa per nombroses ciutats del país i que té com a finalitat encoratjar els estudiants de dansa, les ballarines i ballarins amateurs i pre-professionals. En total, es preveuen al llarg del cap de setmana prop de 450 actuacions entre totes les categories i estils de dansa amb concursants d’Andorra, Barcelona, Girona, Osca, Lleida, La Rioja, Navarra, Tarragona i Saragossa.

L’Ajuntament de Mollerussa col·labora un any més amb aquest concurs cedint l’espai i donant suport tècnic per al desenvolupament d’un certamen que genera un gran moviment de participants i acompanyants, que tindrà lloc durant tot el cap de setmana del 4 al 6 de març. Entre els estils representats hi ha la dansa clàssica, dansa contemporània, dansa jazz, hip-hop, escola bolera, dansa estilitzada, flamenc i fusió.

Els concursants es poden presentar de tres formes diferents: en solitari, dues persones en la modalitat de duo i entre tres i dotze persones en la modalitat grup. Les edats per participar estan compreses entre els 8 i els 25 anys i han de presentar-se sempre a través d’un professor o una escola de dansa.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.