El tennis taula torna a ser protagonista a les escoles de Mollerussa

4

  • El CTT Mollerussa ha impartit durant el mes de febrer vuit classes en horari d’educació física als alumnes de tercer de Primària de l’Ignasi Peraire
  • Aquest dimarts han començat les sessions amb els alumnes de l’escola Pompeu Fabra, que en gaudiran durant els mesos de març i abril

El CTT Mollerussa participa per segon any consecutiu en el programa engegat per la Federació Lleidatana de Tennis Taula, conjuntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, que consisteix en impartir un seguit de classes de tennis taula dins de l’horari escolar dels diferents col·legis de la província. En el cas de Mollerussa, són tres les escoles que aquest any han mostrat el seu interès en rebre aquestes sessions: l’escola Ignasi Peraire, el Pompeu Fabra i Les Arrels.

0- Ignasi Peraire. Imatge de grup

A diferència de l’any passat, que aquestes classes les rebien els alumnes de sisè de Primària, enguany són els de tercer els qui gaudeixen d’aquestes sessions. El programa especifica que els nens i nenes han de rebre sis hores de pràctica més una de teòrica a l’aula. Les classes van dirigides per un monitor del club de cada població sota la supervisió del professor d’educació física.

2

El CTT Mollerussa ha impartit durant el mes de febrer vuit sessions d’una hora i mitja als alumnes de 3A i 3B de l’escola Ignasi Peraire. Una cinquantena de nens i nenes han après la mecànica d’un partit de tennis taula, quan es guanya un punt i els conceptes tècnics més bàsics damunt de la taula. El monitor i jugador del primer equip, Ricard Gómez, ha estat l’encarregat de coordinar totes les classes, que s’han fet al mateix centre.

6

La següent escola que rebrà aquesta activitat serà el Pompeu Fabra, que començaran aquest dimarts i acabaran a finals d’abril. En aquesta ocasió, el local del CTT Mollerussa, l’Aula Magna de l’I.E.S. Terres de Ponent, serà l’espai on s’impartiran les sessions, donada la proximitat dels dos centres. Durant el mes de maig serà el torn dels alumnes de Les Arrels.

L’objectiu del programa és que tots els nens i nenes de vuit i nou anys coneguin el tennis taula i s’iniciïn en aquest esport, quan normalment encara no en practiquen cap altre. Entre altres beneficis, el tennis taula ajuda als seus practicants a millorar la concentració, la coordinació, l’agilitat corporal, els reflexos o la capacitat de reacció.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.